Παρακαλούμε όπως ενεργοποιήσετε μόνο ένα βίντεο ή μια συλλογή κάθε φορά

Συναυλία με τίτλο: "Φωνές της γης μας. Από την Κύπρο στις άκρες του Ελληνισμού" με τη συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου, που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 22/4/2013.

Συμμετοχή της χορωδίας του σχολείου μας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Λοΐζου Λοΐζου, στην Ημερίδα Χορωδιών που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 19/04/2013.

Συμμετοχή των παραδοσιακών σχημάτων των Μουσικών Λυκείων Λευκωσίας και Λεμεσού, υπό τη διεύθυνση του Αντρέα Χριστοδούλου, στο μη διαγωνιστικό μέρος του 21ου Διαγωνισμός Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού του ΡΙΚ,στις 13-4-13.

Τηλεοπτική προβολή του σχήματος παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Λυκείου Λευκωσίας, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Αντρέα Χριστοδούλου, στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του ΡΙΚ «Πάμε Παραδοσιακά» στις 7/4/2013.

Τηλεοπτική προβολή του σχήματος ομοίων φωνών του Μουσικού Λυκείου Λευκωσίας υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Άλα Πάσκοβα στην εκπομπή του ΡΙΚ1 «Εντέχνως» με την Αλεξία Καρακάννα στις 19/12/2012.

Η χορωδία του σχολείου μας εμφανίζεται στα πλαίσια παρουσίασης της σειράς «Ιστορία της Κύπρου για Παιδιά και Νέους» του δημοσιογραφικού οργανισμού "Ο Φιλελεύθερος" στην αίθουσα τελετών του Παγκυπρίου Γυμνασίου στις 7/11/2012. 

Διάφορα μουσικά σχήματα μαζί με τον επόπτη του σχολείου μας παρουσιάζονται στην εκπομπή του ΡΙΚ "Με καλή παρέα" με την Βίβιαν Κανάρη στις 18/11/2012

Το ρεμπέτικο σχήμα του Μουσικού Λυκείου Λευκωσίας "Αρχοντορεμπέτες" συμμετέχει στον Ραδιομαραθώνιο 2012 τραγουδώντας αγαπημένα ρεμπέτικα κομμάτια σε ειδική εκπομπή του ΡΙΚ στις 23/10/2012